Fém alkatrészek

A Német 3P METALLKOMPONENTEN GMBH kereskedelmi képviseleteként fémipari termékek széles palettáját tudjuk a forgalmazóknak és az ipari felhasználóknak biztosítani Magyarországon és Közép-Európában.

Ipari alkatrészeket, szabványosított cikkeket és kisebb szerelvényeket forgalmazunk. Célunk, hogy optimális és hatékony megoldást nyújtsunk minden műszaki alkatrésszel szemben támasztott követelményhez.

Kereskedelmi vállalatként országos és nemzetközi piacokon tevékenykedünk.

Termékek

Esztergált alkatrészek

Az esztergált alkatrészeknek széles választékát szállítjuk. Rövid és hosszú darabok számos anyagminőségben és sokféle mérettel, kis- és nagy sorozatban is.

Mart alkatrészek

Egyszerű kiviteltől a komplex alkatrészekig, 3D felületek pontos geometriával és kifogástalan felületi minőségben. Nagyon kis méreteket is szállítunk igény szerinti mennyiségben.

Hidegformázott alkatrészek

A hidegformázás területén standard és speciális csavarokat, anyákat, csavarokat, szegecseket, csapokat és hüvelyeket szállítunk szabványoknak vagy egyedi előírásoknak megfelelően. Természetesen az összes kereskedelemben kapható bevonattal és csavar biztosítással.

Stancolt-, hajlított- és szegecselt alkatrészek

Stancolt- és hajlított alkatrészeket szállítunk kis és közepes méretű tartományban. Szükség esetén további alkatrészekkel hegesztve, préselve, szegecselve és / vagy csavarozva. Zsanérok és házak minden lehetséges változatban is rendelkezésre állnak.

Rugók

Örömmel ajánlunk ügyfeleinknek rugókat és huzalalkatrészeket különféle változatokban. Nagy- és kis méretekben, egyszerű kiviteltől az összetett formákig szinte minden megvalósítható.

Bútorgyártás fém alkatrészei

Kötőelemek és szerelvények. Fa- és forgácslap csavarok akár vágó- vagy fúró heggyel, maró bordázattal, hullámmprofillal, különböző fejkialakításokkal, egyszeres vagy dupla menettel. Költséghatékony stancolt, hajlított alkatrészek valamint zárak és fogantyúk.

Mezőgazdaság

Cambrige hengerekhez szállítunk minőségi gyűrűket és kerekeket meglévő típusokhoz is. Méretre szabott tárcsák és tányérok kemény és kopásálló acélból. Kések edzett acélból különféle kivitelekben.

Nyomásos öntvények, szerelvények, szinter alkatrészek

Szinter alkatrészeket különféle anyagminőségekben és méretekben tudunk ajánlani. Egyeztesse velünk a gyártási igényeit!

A fenti termékcsoportok mellett alumínium-, cink- és magnéziumötvözetekből készült öntvényeket is szállítunk.

Örömmel szállítunk kisebb vagy nagyobb szerelvényeket, szerelési egységeket és gépalkatrészeket. Ebben a szegmensben is profitálhat széleskörű szolgáltatásunkból.
Lépésről lépésre együttműködünk Önnel a helyes megoldás megtalálásában. Amennyiben szükséges prototípusokat és kis sorozatokat is biztosítunk Önnek.

További információ:

ajánlatkérő adatlap

www.bara-cuda.com