Adatvédelmi tájékoztató


A BARA-CUDA Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait marketing, vállalkozás tevékenységének megismertetése és kapcsolatfelvétel ösztönzésének céljából. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 2440 Százhalombatta, Fogoly utca 19.

Az adatkezelő elérhetősége: +36 23 355 476, info@baracuda.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-123507/2017.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: marketing, vállalkozás tevékenységének megismertetése és kapcsolatfelvétel ösztönzése.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

– A BARA-CUDA Kft. kereskedelmi munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: elektronikusan tárolt személyes adatok törlésre kerülnek az adatkezelés céljának elérésekor, vagy ha az érintett személy a törlést kéri.

A felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél

– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

– személyes adatainak helyesbítését,

– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)